Als Tankreiniger het beste van twee werelden: aansturen en meewerken

 • Putten
 • 24-40 uur
Ik heb interesse

Reageer vandaag nog!

Dit kun je verwachten

 • Salaris conform CAO Beroepsgoederenvervoer in D- of E schaal, op basis van jouw werkervaring
 • Doorgroeimogelijkheden aanwezig
 • Reiskostenvergoeding en pensioenregeling
 • 27 vakantiedagen bij fulltime dienstverband en 8% vakantiegeld van het bruto jaarsalaris
 • Afwisselende ploegendiensten van 7-16u of van 13-21u
 • Jaarlijks een groot personeelsfeest en een ander soort uitje zoals karten of bowlen!

Ons verlanglijstje

 • Affiniteit met transport
 • Je hebt een B-rijbewijs
 • Jij steekt de handen uit de mouwen, weet overzicht te houden en zorgt voor een schoon resultaat!

Dé specialist in tanktransport van plantaardige en dierlijke oliën en vetten, dat zijn wij: Van de Brug uit Putten. Ons familiebedrijf verzorgt het transport voor de food- en non-foodsector in een groot deel van Europa. Daarnaast hebben we een werkplaats voor het onderhoud van ons wagenpark en een moderne computergestuurde tankcleaning. In onze twee wasstraten worden tankwagens en tankauto’s volgens de HACCP-normen grondig gereinigd.

Als we onze medewerkers vragen wat Van de Brug uniek maakt, benoemen ze de sociale betrokkenheid op elkaar. We staan klaar voor ons personeel, helpen waar nodig en houden elkaar op de hoogte. Het is een open bedrijf met korte lijnen. Onze bekwame medewerkers hebben hart voor de zaak en maken deel uit van onze ‘werkfamilie’. Met elkaar hebben we ook leuke uitjes zoals karten, bowlen, BBQ’en of een stijlvolle nieuwjaarsreceptie waarvoor de partners ook worden uitgenodigd.

Ik heb interesse
Aan het werk bij

Zo ziet je dag eruit

6.45
Vorige week heb je de avonddienst gedraaid, dus nu heb je twee weken de dagdienst. Samen met je collega’s start je in de kantine met een bak koffie. Jullie trekken je werkkleding aan en starten met het reinigen van twee opleggers.
8.00
De opleggers rijd je samen met een collega naar de parkeerplaats terwijl de eerste klant het terrein opdraait. Bij de balie vult hij zijn gegevens in en jij stelt een bon op. Daarna voer je in de computer het juiste programma in.
9.30
Koffietijd! Met je collega’s hebben jullie al een aantal klanten geholpen. Het is nu even rustig dus nemen jullie gelijk even pauze.
9.45
De volgende vrachtwagen staat alweer op jullie te wachten! Het is levensmiddelenoplegger en je controleert welke product er in heeft gezeten. In de computer zet je het programma klaar en jullie starten met de reiniging.
13.00
Tot de lunch zijn jullie druk geweest met klanten! Per dag reinigen jullie gemiddeld 30 auto’s. Dat gaat vandaag ook wel lukken! De avonddienst start nu, dus jullie kunnen even rustig gaan lunchen.
13.30
Na de lunch overleg je met de planning of er nog bijzonderheden zijn. Daarna koppel je de volgende oplegger aan de terreintrekker en rijd je die naar binnen zodat jullie die kunnen reinigen!
15.00
Met elkaar drink je nog een bak koffie, totdat er een klant binnenkomt die vraagt of jullie ook de buitenkant willen meepakken. Je geeft je collega’s instructies, terwijl jij een bon opstelt, de klant een gratis koffie aanbiedt en laat je hem zien waar hij het toilet kan vinden.
16.00
De dag zit erop! Het is nu aan de avonddienst om verder te gaan met de reiniging. Je draagt bijzonderheden over aan de teamcaptain van de avonddienst en gaat huiswaarts!

Tijd voor een bakkie

De hoofdmoot van deze functie is het reinigen van onze eigen tankauto’s en die van klanten. Het doel is elke dag weer opnieuw om alle auto’s gegarandeerd schoon op te leveren volgens de HACCP-normen. Jij stuurt als Senior Tankreiniger het team op de vloer aan en daardoor ben je hoofdverantwoordelijk voor het behalen van deze doelstelling. Heb jij affiniteit met transport? En durf jij deze uitdaging aan te gaan? Dan komen we graag met je in contact!

Kom werken bij het team van

Ik heb interesse

Vul dan hieronder je gegevens in. Wij nemen contact met je op om een afspraak maken.

WhatsApp met Arjanne van

Ik wil nog meer weten

Heb je vragen, wil je meer weten of twijfel je of je geschikt bent? Stuur Arjanne een WhatsApp op 03 41 75 04 07 of mail naar arjanne@vandebrug.nl.